//MissSuperAwesome :*
Having Fun during Foundation of Science in UM ;D

16 September 2016 @ 7:32 PM | 0 Comment{s}

Assalamualaikum Hello peeps. Sorry sebab dah lama gila tak update. Sebabnya, lepas SPM tu, aku terus pindah dari TERENGGANU ke SELANGOR. Uish. Jauh kan?

 
Post ni mungkin panjang sikit dari biasa. Maaf --" Lepas aku pindah, aku isi la upu bagai dan 



akhirnya, aku ditawarkan course ASASI SAINS HAYAT UNIVERSITI MALAYA. Time asasi ni 



memang pack gila UNTUK orang yang kerjanya studyyyyyy je. So nasihat aku untuk yang batch2 



akan datang yang dapat course ni, please have fun once in a while. Tempat yang paling dekat nak 



have fun is MID VALLEY. Rate grabcar usually under RM15. Tapi tak tau la kalau tiba-tiba naik 



harga kan. Ni aku cerita masa zaman aku. Oh, aku batch 15/16 LRT pun dekat. 



Kalau nak exercise, jalan kaki jela. Tak jauh mana pun sebab korang satu batch akan tinggal di 



KOLEJ KEDIAMAN KESEBELAS. So, bila aku cakap LRT tu, Kuala Lumpur tu macam dah ada 



dalam genggaman korang dah. KLCC, Jalan TAR, The Mines and etc... memang senang la nk 



pegi. And kat kolej-kolej kat UM and UM sendiri banyak jugak hold event. Macam-macam la! So, 



join je event2 ni. Sometimes korang dapat sijil or maybe freegift. Tapi nak pegi ke kolej-kolej ni, 



agak jauh nak jalan kaki. So, either korang naik bas UM atau korang bawak BASIKAL! Tapi 



sepanjang aku hidup di PASUM ni, bas UM kadang-kadang rosak. So I guess better bawak basikal. 



Convenient la bagi aku. Takpun, kalau nak lagi jimat, bawak la LAPPY korang, lepas tu tengok 



movie ke, drama ke, karaoke dengan roomate ke. Yang ni aku selalu buat, but it's up to you guys la 



nak choose mana satu kan? Oh! For those yang macam ATHLETE tu, boleh la jogging satu UM 



atau main GYM. Aku rasa tu je la setakat ni. Ni baru "having fun" belum lagi belajar. 



Huhu, So best of luck! 



Assalamualaikum 



| Past Memories
Santapan Hati


Miss Disclaimer




السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

love me? like me? blogwalking? leave your footprints in my Cbox! :3 Do Follow and tell me at my cbox! I'll follow you back! Thanks ;*

Hate me? KENAPA?! Tell me kay? :*
Online today "16 September 2016"
 Cute Stalkers Of Mine ;3
{Currently focusing towards Degree in Medicine ;3}
Please click my ad and tell me at my Cbox that you click it. I'll click yours back ^^ thanks sweety :*


Navigations!

Islam Memories Meet Blog'ians Freebies


The Ads!


The Credits!

Template by :
Basecode by :
Full Edited : MissSuperAwesome

Best View at GOOGLE CHROME!