//MissSuperAwesome :*
MissSuperAwesome : The Artist. ;*

22 February 2014 @ 3:34 PM | 3 Comment{s}

Assalamualaikum :3
Lama kan tak update?
Well yea.. sorry bout that..
Oh.. from now on.. sy akan bahasakan diri sy sbagai nia ^^
Okay. Nia dah lame tak update blog sebab exam.
Ujian Pengesanan.
Mesti korang terfikir2 kenapa awal sangat exam kan?
Dekat negeri terengganu memang buat awal..
sebab nanti masuk je bulan 3, macam2 kem diadakan oleh negeri terengganu
lagi2 calon2 SPM including me ;3
So.. nanti kalau nia dah dapat semua result exam.. 
InsyaAllah nia akan post..
So.. Pasal tajuk post kali ni...
Nia sangat suka melukis! X3
Tapi sebab tahun ni ada exam besar..
Nia macam dah kurangkan melukis and focus study.
So.. Masa main FB, Nia masuk la group Art Dreamers.
Memang gempak la lukisan ahli group tu.
Nia masuk sekadar nak tengok lukisam diorang tu je. haha :3
But nia promise yang one day.. Nia akan post lukisan nia dalam group tu.
Mungkin lepas SPM kut..
Nia kalau melukis, nia suka guna...
Okay :3 Tapi nia takla gune nama yang sebijik dalam gamba tu..
Gamba tu sekadar nak tunjuk je.. okay? :3
Sumbernya pasti lah dari Google :3
Dulu nia suka lukis anime.. tapi sekarang macam dah tak pandai sangat..
Sekarang nia lebih suka lukis pemandangan. Lagi2 pemandangan yang tenang and romantik ;*
And so of course nia akan guna.....
heee~~
tapikan.. Nia teringin nak guna....
Acrylic mahal.. So.. Nia berharap sangat sesiapa kat luar sana yang baik hati hadiahkan nia benda ni..
Acece~~ banyak cantik muka nia.. -,-"
Haha ;3 Sebenarnya.. nia teringin nak lukis potret..
tapi.. lepas SPM laaaaa~~~~ :/
anyway.. itu je nak share..
Oh.. Happy Birthday to my ex.. Mr bucuxx ^^
That's all!
Sayonara!







Present Memories | Past Memories
Santapan Hati


Miss Disclaimer




السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

love me? like me? blogwalking? leave your footprints in my Cbox! :3 Do Follow and tell me at my cbox! I'll follow you back! Thanks ;*

Hate me? KENAPA?! Tell me kay? :*
Online today "16 September 2016"
 Cute Stalkers Of Mine ;3
{Currently focusing towards Degree in Medicine ;3}
Please click my ad and tell me at my Cbox that you click it. I'll click yours back ^^ thanks sweety :*


Navigations!

Islam Memories Meet Blog'ians Freebies


The Ads!


The Credits!

Template by :
Basecode by :
Full Edited : MissSuperAwesome

Best View at GOOGLE CHROME!