//MissSuperAwesome :*
Si Dia ;)

06 February 2014 @ 4:49 PM | 3 Comment{s}

Assalamualaikum ^^
Setiap orang telah diciptakan pasangan masing2 
cuma kita tak tau je siapa pasangan kita tu..
Kalau korang, korang nak pasangan camne? :3
Sy just nak share kriteria pasangan impian sy ^^ cewwaahh~~
First2 skali, mestilah pasangan sy tu beriman ^^
Kalau boleh, tiap2 waktu solat, dia akan and nak jadi imam sy.
Pastu~ sy harap sgt3 yang bakal pasangan sy tu.. seorang yang sangat romantik ^^
Macam mane ye nak cite.. 
Macam ni.. kalau sy sakit ke ape2 ke.. dia risau tahap gaban.. 
macam cacing kepanasan. :p
Pastu macam kalau ade orang yang buat sy nangis, dia akan pujuk sy. <3 p="">
Pastu, dia seorang yang serious tapi bila ngan sy, die jadi manja sgt :3 so cute!
kalau boleh.. dia tak nk berpisah ngan sy walau sesaat! haha!
Mase kat sekolah tadi..
adela pasangan couple ni..
diorang selalu duduk berdua tapi bukan tempat private la.
yang jealous nye.. psangan lelaki tu pegi kat prempuan tu..
and duduk tepi prempuan tu.. tak dekat sgt and tak jauh sgt.
sweet tak? :3
Okay, tapi MissSuperAwesome just bygkan bila miss ngan suami je kay? ;3
Then, pasangan sy tu mestilah seorang yang BUKAN panas baran.
Sy akan takut bila tengok orang marah. SERAM.
sebab miss jenis yang bila marah je, miss akan nangis.

And seriously, miss sangat suka bila pasangan miss tu nangis ngan miss.
Sy sangat suka lelaki yang nangis drpd pendam dan hilangkan marah.
Entahla.. sebab miss sbenarnya seorang yang agak kasar.
So, I am hoping for a guy yang agak lembut. :3
Pastu, dia seorang yang CUTE! X3
bukan handsome tau! haha :3
Then.. muka die ala2 cina sikit :3 (additional je)
Pastu, dia seorang gamer X3
Haha! sebab miss suka sgt main game!
So, bila pasangan kita gamer, adela jugak teman bermain :3
Tu je serba serbi yang miss nak cerita tentang pasangan yang miss impikan ^^
Well, kalau jodoh sy tu tak seperti yang miss impikan...
 sy terima dia seadanya. cuma kecewa skit la :/
So, how bout you guys? :3 haha.
That's all. 
Sayonara!










Present Memories | Past Memories
Santapan Hati


Miss Disclaimer




السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

love me? like me? blogwalking? leave your footprints in my Cbox! :3 Do Follow and tell me at my cbox! I'll follow you back! Thanks ;*

Hate me? KENAPA?! Tell me kay? :*
Online today "16 September 2016"
 Cute Stalkers Of Mine ;3
{Currently focusing towards Degree in Medicine ;3}
Please click my ad and tell me at my Cbox that you click it. I'll click yours back ^^ thanks sweety :*


Navigations!

Islam Memories Meet Blog'ians Freebies


The Ads!


The Credits!

Template by :
Basecode by :
Full Edited : MissSuperAwesome

Best View at GOOGLE CHROME!